Direktlänk till inlägg 30 december 2012

~ jag älskade ett svin.

Av emma - 30 december 2012 14:36

är irriterad så måste skriva av mig!

kärlek, kär & lek eller va!?

för över 3 årsen träffade jag en kille, vi döper honom till X !
för över 3 årsen trodde jag aldrig på en framtid för oss. men tro mig, jag trodde fel!
den 28/1-2010 blev det vi.
vi hade många vändningar i vårt förhållande, vi bråkade om små saker, gjorde slut å blev tsm igen.
men den extra vändningen kom
när jag kom på han att vara otrogen, okej de va en engångs grej men och? otrohet är otrohet !?
hans ex hade varit otrogen mot honom så jag trodde ju att de lärde han en läxa? jag lovade honom "jag ska aldrig vara otrogen, jag är klok nog att göra slut innan" och de va jag!
efter många om och men så blev vi tillsammans igen, jag förlät aldrig honom då.
menmen, vi fortsatte att ha våra vändningar men utan otrohet, bra där? fast idag är jag inte riktigt säker på det där menmen.
vi flyttade ihop i hus den 1 oktober 2011 och bodde ihop i 9 månader, längre än vad vissa andra gjort ;)
meeeen!
i somras tog jag steget å sa "jag gör slut" jag orkade inte med allt vårt förflutna, hans svartsjuka, som var så enormt svår så de finns inte ord, hans lögner & allt annat.
jag tog mina saker och flyttade hem till famo. levde mitt liv & han hans. men på något vis kändes det inte som om "vårt kapitel" va avslutat!? vi hade varit ifrån varandra i 6 veckor tills jag får ett sms ifrån honom. mitt hjärta stanna för stunden, han ville träffas.
vi träffades å blaaabla så va de "vi" igen. men saken va att dom
känslorna jag hade förr hade jag inte denna gången. de va fel, allt va fel men vi träffades i 7 veckor och även då bråkade vi. för 4 veckorsen fick jag ett PMS utbrott som ledde till att vi aldrig mer skulle ses eller prata. så alltså de har gått 4 veckor sen vi pratade & sågs.
första veckan utan honom kändes livet förjävligt, jag trodde jag hade hamnat på botten igen!
MEN, så kom de in en annan kille i mitt liv, med bara ett sms som fick mina känslor åt ett annat håll.
jag trodde på mig och X, för stunden. men tänker jag efter idag så nej, de vi hade va dött. dessa 2,6 åren va bra, men inte bäst?
jag vet idag att jag är starkare nu än vad jag va för 7 veckorsen ! mina känslor för X är 10/100, visst älskar jag honom fortfarande, 2,6 år tillsammans & jag ska bara sluta älska honom? nja. men jag vet, som jag sa innan ! "det kommer aldrig bli vi igen". det vi kallade kärlek då är säkert inte vad jag kommer att kalla kärlek med nästa jag träffar!
livet är till för å testa å utforska nya grejer annars vet vi inte vad som är rätt & fel. vi gör våra misstag idag för att inte göra om dom sen & för att veta vad som är rätt!
små bråk hit och dit är ett exempel på att ni bryr er om varandra. när den ena inte bråkar tillbaka är för att den inte kämpar för det ni har!
jag önskar X ett lyckligt liv med någon annan, varför?
- för jag vet att jag är lyckligare idag än då.

tack för mig hej !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av emma - 18 februari 2015 23:05


just nu känns det som om jag skulle vilja skita i ALLT! 3 veckor har bestått utav massa plugg, 3 prov på tre veckor inom medicinen och det är inga små prov! läxorna ligger på hög, försöker beta av dom en efter en, ligger bara en back nu men imon får...

Av emma - 16 februari 2015 23:54

heeeej :) jobbehelgen gick bra, bara as mycket att göra nu så man ser sin egna skugga springa före en.. ush.. idag har jag pluggat lite, sen handla vi sedan stack jag & challe till famo Hanna och hälsa på :) pigg som vanligt förutom hon hade fåt...

Av emma - 8 februari 2015 20:37

hejsan :) i lördags gick bilen mot Bromölla !! jag & mamma började dagen med att ut och äta Kina mat, andra dagen för mig i rad... sen hem och börja måla ! vi krängde kladdkaka och målade kvällen lång & idag :) har gått upp dom 5 kilona jag pre...

Av emma - 6 februari 2015 23:20

hejsan :] idag var jag oss arbetsterapeuten med min handled, har fortfarande en kraftig inflammation i armbågen som strålar neråt, så ska på akupunktur om 3-4 veckor.. blööh, jag gillar inte nålar, jag kan sticka andra men gillar inte att bli stu...

Av emma - 3 februari 2015 22:55

hejsan :) jobbehelgen gick bra, i lördags tvingade nicolina ut mig, henny & linnea, så efter jobb -> förfest här, mot bankomaten, kommer emma på sin pin kod till kortet? nä, låna pengar sen vidare mot Harrys. på söndagen på jobbet var vi alla gans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se