Alla inlägg under mars 2013

Av emma - 18 mars 2013 23:57

ja man behöver ju inte kolla vädret själv för alla på Facebook informerar en ju... MEN
hejsan!
idag tog jag en tur till finja för kaffe å snack. sen hem å storstäda. vid 18 tiden gick jag hem till famo för mat å god dricka. blev nog lite snurr i huet för mig å famo menmen. nu ikväll kom jenni hit för kaffe å tragg. imon ska jag ringa vaktis å fråga om jag får färg så jag kan måla om mitt fula kök men nu ska jag faktiskt sova, så hejdå!

~ don't change so people will like you.
BE YOURSELF !!!!
so the right people will love the real you.

ANNONS
Av emma - 18 mars 2013 01:05

nya bröst och läpparna är botox förorenade,
huden känns nu lenare,
och ansiktsdragen renare.

jag har faktiskt ingen koll, men nu vill jag göra porr.
JAG TALAR UT!

ANNONS
Av emma - 17 mars 2013 01:51

hejsan.
lekte med min kusin i torsdags hela dagen, älskar dig!
sen kom Sophie, te och cigg dejt!
men jag orkar inte skriva om de så nu ska jag klaga lite :]

vad är de för mening att köra runder i lilla Tyringe & hässletown ? jag menar, slöseri med bensin/E85 eller diesel eller vad de nu är bilarna går på.. daaaah!
OCH nu kommer de roligaste, om man bara är ute efter ett one night stand, varför drar man då en fet lögn om att man har känslor för personen å blaaaablaaa! (talar inte om mitt liv) menmen, människor :']
jag vet inte vad de är med mig just nu, men enligt en vän har jag inte varit så glad på senaste å de kan jag hålla med om.. känner mig tråkig å sur just nu. men de går om snart :D nu sussa!

- SLAP THAT BITCH HARD!

Av emma - 14 mars 2013 02:01

hejsan [:
skulle verkligen sova ut idag tänkte jag men nä vaknade vid halv 10 -.-
gick inte å blogga igår, eller jo men bilderna ville inte följa med så inte lönt.. men, challe klippte tuppkam på paddan, fint? jag har gått ner för mycket i vikt så får ha mina jeans till navlen, ligger på spikmattan varje kväll, gött (Y) och jag kommer dö med mina kattor...
MEN IDAG!!
har jag varit med petra & milo i princip hela dagen. undantag när jag gick hem till famo å käkade god mat <3
milo spydde på mig idag, nöjd kille! annars bara skrattat, gråtit, städat, bränt popcorn, satt i halsen, snuskat & annat normalt vi alltid gör :] milo sov dock som en stock under hela tiden.. tacka gud för de?! hahahha.. siggelina krossa min ena ljuslykta idag :[ samt rev mig på bröstet :o snusk!!
varför började snöa idag? :( så jävla bull ! säkert glömt något viktigt menmen, life goes on bitches ;]
possen&kramen

Av emma - 11 mars 2013 23:58

hejsan, roliga rubriker jag har va?
är tom på ord just nu hahah!
idag jobb, mitt nya vik ju som jag skrivit 500ggr nu, men! 4e jobbedagen (längesen) 15.45-22.30 :D de gick fint! bjöd på kagor så blev nog godkänd haha :)
kom hem å såg att paddan fått fin tuppkam, hahahahha sötis..
ligger nu på spikmattan å chillar, hjälper ganska bra ändå :D
gått ner en del så får ha mina jeans till navlen, fint?
nu sussa!

natti :*

Av emma - 10 mars 2013 23:31

hej!
vaknade vid 2 idag efter en jobbig natt! vaknat varje timme, svettats, frösit, nyst, snorat, varit kissig, ont i halsen, hostat slem & bara mått skit!
alltså är influensan tillbaka.. tar som fan på min andning, och ju mer spray jag tar desto skakigare blir jag :[ så blä på den!
jobbade mitt sista pass ju i detta kvp laget :] bjöd på kakor ! nu ska jag sova för imon börjar jag ju på min nya vik tjänst :]
bilderna nedan är tagna när paddan är 14v, och den understa är tagen idag, och nu är han 28v gammal. han till vänster! kul å se skillnad, han växer om piggy x)
poss natti

Av emma - 10 mars 2013 00:42

är ju heeeelt magiskt!
jag älskar verkligen den känslan :]
la upp på fb in (bilden nedan) fick sms å förfrågningar osv. men saken är att jag skrev bara att jag älskar att vara nykär, inte att jag ÄR DET! så daah där fick ni ;] mohahaha ibland är jag smart ;]
kl ringde 05.50 imorse, jag steg upp ur sängen 6.23 hahahha! så jävla trött va jag x) sen slutade jag vid 22 ikväll :) efteråt körde jag hem till pappi & comp. för å fira min styvmamma som fyller år idag (10/3, NOTERA!!!) hon fick en kattlåda av mig & challe hahaha ;) dock önskade hon inte sig fler kattor av mig så bäst siggelina å paddan skärper sig ;D
mitt kvällslag är ledsna över att jag lämnar dom imon, jag trivs jätte bra med dom så de ska bli trist, men vet att jag kommer trivas med dom andra oxå :D !!! så får väl bjuda på hejdå kakor imon och hej kakor på måndag ;]
naj nu ska vi sussa, tog ledigt imon 7-13 för ska på hemligt uppdrag ;) mohahaha lol..

poooooosss

Av emma - 8 mars 2013 23:19

hejsansvejsan :)
körde hem ifrån mamma idag, lika trist varje gång :[ <3
städade å fixade innan jobbet :D
sen nu ligger jag i sängen :)
klockan ringer vid 6, men taggar för de är mitt sista delade pass jag jobbar! LYYYYYYCKLIG :D sååå jag jobbar 7-22 imon men sen på söndag bara 18-22, åååh wiiie! HAPPY HAPPY ! lol.
mina bebisar är finast.....

natti :*

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se