Alla inlägg under maj 2013

Av emma - 9 maj 2013 00:13

haj :D

nu ligger jag i min sköna säng å ska sussa, kom hem ikväll efter 5 fina dagar oss mamma <3 ja kattorna har självklart fått följa med (skulle aldrig kunna tänka mig tanken att lämna dom en natt ensamma ens) blö !
idag färgade jag över min gråa utväxt, ser hemsk ut tihi :D

i detta inlägget tänkte jag klaga på folk som bara snackar och sen kommer de fram att dom inte menade det.. kanske jag ska döpa om min blogg till "tjejen som bara klagar" ?!
nejmen jag är trött på folk som säger saker som får en att bli glad, se positivt på saker & känna sig speciell :] hm ja. sen helt plötsligt märker man att "oj jag va inte så jävla speciell". man ska ju alltid tänka ett steg framåt, men ibland tänker man bakåt istället :D sånt är livet, vi lever & vi lär :]
(nu handla inte detta om direkta mig så ni inte inbillar er)

nej nu ska jag plugga insulin sen ska vi sussa. ååååh min pojk gjorde mål ikväll, ja kollar ni hockey med mig lovar jag er att ni lär få veta vem som är min pojk (alla i stort sett).

possssss

ANNONS
Av emma - 7 maj 2013 23:44

hejsan :]
ja min fråga är, varför heter de just "singel" jag vet att de betyder "en" men hade de inte kunnat heta något tuffare som.......... blomma? som letar efter ett bi? låter trevligare?! eller nej.. äh skitsamma. jag får väl vara singel då. som jag sa innan, jag har snart varit singel i 1 år. tror jag ska ge mig själv en fin blomma & en ansiktsbehandling så jag är redo för ännu ett år som singel. bra va ;D ? och för er som tror jag träffar någon för är inleda något "seriöst" med så är svaret fel och ni behöver ej snacka bakom min rygg om VEM jag träffar. okej? gud vad jag hade tyckt de varit kul å skriva ut en heeeel roman här om vad folk sagt. men nä ska inte sjunka så lågt för den nivån växte jag ifrån när jag va.... 15-16 år? men kul hade de varit & speciellt om jag hackat ner på era pojk/flickvänner ;] taha!
tänk först, tala sen !

jamen idag rullade bilen från Bromölla vid 10, vi var i Linköping vid 2 sen rullade bilen hem igen. jag körde 70mil idag på 40 liter bensin. bra bil jag har ;D men i Markaryd fick Amanda ta över å köra för dom där 9 milen lockade inte alls mig att köra.. men nu är challe himma igen :D ganska snäll syster som kör 80 mil för å hämta hem sin bror? jadå.
nu sussa, nya äventyr imon :]
återigen, grattis Amanda :) <3

poooooooss

ANNONS
Av emma - 6 maj 2013 23:37

hajsan :]
vet ni? snart har jag varit singel i ett år, tihi.. undra vad jag ska köpa till mig själv i ettårs present :0 !!!? ska satsa på 2 år som singel. dock spelade alla mina killar ikväll på hockeyn. asså tänk å gå in i duschrummet när dom duschar å rumpan är bar :00000 (himmelriket?!) ähähähä..
åkte till Bromölla i lördags :) och
i lördags fyllde siggelina 1 år, åh hon börjar bli gammal :[ tihi.
imon kör jag & Amanda till Linköping för å hämta hem mine brother !
här har jag hunnit med massa, som fika, kränga godis, fikat igen, druckit kaffe, ätit godis, krängt kebabrulle (dom på pizzerian vet att jag älskar sås, all sås.......) varit ute å gått med foxi, sett elefanter, köpt uteblommor, spenderat pengar, skrämt min mamma med min nya sminkning osv osv osv. KUUUUL VA :D ?!?!? eäääääywääy
just de, va med fint folk på Valborg, blev grillning i vedema, god dricka å spel :) synd man jobba dagen efter..

natti :*

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se