Alla inlägg under juni 2013

Av emma - 12 juni 2013 02:34

hej :]

nåjaaaaa idag blev de stor städning i lght, sedan fix å sen kom famo på mat :] efteråt följde jag henne hem, hon är den mest speciella personen i mitt liv och jag bär alltid med mig henne, var jag än går!
Jenni plocka upp mig å vi driva hem till dom. skulle egentligen PW men vi valde kaffet istället.. skulle baraaaaa va där till 8.. men dom skjutsa hem mig vid halv 12 hähä.. alltid lika roligt med dom :)

nä nu ska jag klaga på folk som "spelar".. inte fotboll eller så men ah spelar ;] vissa tycker de är roligt att spela spel med andra hjärtan, tro dom är något större fast dom bara är svin, osv. något jag oxå stör mig på fortfarande är personer som inte svarar på sms :) åh Gud jag glömde svara å blöblöblöööööö! när man vet att personer sitter med telefonen 24/7 ?! hm ajja, extra roligt när man har de där på "läst 02.46" ;] nej jag orkar inte klaga mer ikväll. längtar till helgen, kommer bli awesoooooome :]
saknar GC :[
å pynta naglarna oxå x)
godnatt...
hej mamma :D

~ treat me like a queen, and i'll treat you like a king. treat me like a game, and i'll show you how it's played.

ANNONS
Av emma - 11 juni 2013 02:20

haj.....
idag plocka Jenni å Stoffe upp mig sedan körde vi mot ktown för maud, skoshopping, studentshopping, alkoholshopping å iPad shopping.
blev 3 par nya skor, bara helt så bra :) sen skulle jag köpa en bag in box till pappa. slutade med 2 boxar, massa cider å likör.. hähä gott :D
jag älskar er mina vänner !

iaf, har ni någonting tänk tillbaka på era liv? typ undra hur mitt liv hade sett ut om jag fortfarande varit med honom/henne osv. likadant har ni någon gång chansat på ett val och sedan idag ångrat er? hm.. jag funderar lite iblan (skryter ej) men på tex mitt ex & jag.. jag lämnade ju honom för snart ett årsen.. sen träffades vi igen. undra var & med vem jag hade stått med idag om jag inte hade träffat honom just då eller nu för några månadersen igen? gjorde jag rätt eller fel? jag menar jag kan ju inte säga till mina barn att "åh jag och er pappa har varit tillsammans sen jag var 17 år, eller vi har varit tillsammans sen vi var ungdomar" för den tiden har jag "kastat" på en person som inte finns här idag.. ni förstår ? låter kanske fel men mm.. just DÅ trodde jag iaf att det var han jag skulle vara med då han "jagat/lekt intresserad utav mig" sen jag var 13 år.. å folk "ni hittar kanske tillbaka till varandra om 10 år" ehm om 10 år? hoppas jag inte för då ser jag mig själv med en man, ett hus, en hund, två kattor och minst ETT BARN ! inte ska jag tänka på nål. förlorad kärlek då! hähä..

jajaaaaaa jag ligger i min säng ensam för mina kattor vill inte ens sova oss mig längre. har dom blivit tonåringar ?
siggelinas favvis program är tigrarna på animal planet om kvällarna.. ögonen ploppar nästan ut på henne!
plutten :]

får se om jag mår bättre imon isf blir de till å träffa Petra & milo :]
sen ska jag bjuda famo på mat.

glömt notera att jag duschade innan idag oxå, och åt kvällsmat.. men så nu vet ni de ;] ska noooog ändra blöggen imon, hmm.. natti!


~ make love, don't fight,
let's f*ck tonight / my man pitbull.

ANNONS
Av emma - 8 juni 2013 23:16

haaaaaj :]

låt mig se....
ja i onsdags blev vi i kvp lag bäst upp bjudna till Bettan för inflyttning å födelse fest :D började kl. 15 ! de blev mycket god mat å massa god dricka !!
vid 19 gick jag å mötte Sofia för sedan vidare hem till mig för fix. sen kom henny å Erika oxå :) blev massa dricka (för mycket kanske?! eller nej..) sen drog vi vidare till Harrys! hade jäääätte kul :D efter massa dans drinkar å fyllesnack gick jag å Sofia hem igen. påvägen hittade vi Kim så han fick följa med hem.. blivit en vane sak att han alltid sover här när jag är full... HMMMM ! dock bråkar vi som om vi varit gifta i 10 år men vi har bara känt varandra i ca 7 månader.............. yeye :D

i torsdags fick de fan bli en återställare för varken jag eller Sofia mådde bra..... sen maud oss famo sen byebye till Sofia!
efteråt plocka bästa Jenni upp mig, följde med henne hem
å kolla på film med Stoffe å fidde :]
(noterar bara att jag åkte cabbe var av bilden, som man ser dö mö av)
kimsan sussa här igeeeeeeeen å blablaaaa.. vad ska jag ta mig till när han lämnar mig i höst? looooooonely i'm so lonely.. paaahahaha..

jobbehelgen började igår å slutar imon även PW med Jenni igår :) sjukt seg idag, även fått ont i halsen :[ tyck synd om mig..

så nu ska jag krypa ner å läsa tidningen hänt extra hähä :]
köpte jätte faaaajnt nagellack förra helgen, wiiiiiie!!!.....

natti pooooosss

Av emma - 1 juni 2013 23:11

haj :)

igår blev de fin förfest här sen blev de självklart utgång...
määääänmäääään!

idag har jag lekt med Petra & milo :] sen stack jag till tha family å käkade å snacka lite skit :)

efteråt plocka jag upp paddan sen stack vi till jenni,stoffe & doris ! de gick sådär menmen haha :D
nu sitter jag i min ensamhet med mina kattor, kränger popcorn, bälar saft & kollar film. chiiiiiill :D

pooooosss

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se